четвер, 15 вересня 2022 р.

Квіти у кімнаті

 


         Квіти є окрасою нашого життя, вони прикрашають парки, красуються в будинках.Кімнатні квіти - немає жодної дівчини, жінки, яка не любила б квіти.. В Покровській сільській бібліотеці  була проведена хвилина корисних порад: "Квіти у кімнаті" де з книжкової виставки користувачі бібліотеки змогли дізнатись більш про кімнатні квіти  та догляд за ними. Адже квіти- це не тільки прикраса будинку, кімнат, а ще й спосіб розслабитися  після важкого робочого дня.. Всі знають, що зелений колір діє заспокійливо на нервову систему, а це позитивно впливає на настрій і працездатність. Догляд за квітами це завжди приємно.Доглядаючи за кімнатними квітами, ми відпочиваємо, отримуючи задоволення і насолоду від роботи. Користувачі бібліотеки розповідали про свої кімнатні квіти, брали книги і журнали даної тематики.









Кімнатні рослини - ідеальний засіб зробити оточуюче середовище для нас більш привабливим і спокійним, вони хоч якось допомагають нам зблизитись з природою. Крім того, кімнатні рослини можуть стати захоплюючим хобі і допомагають очистити повітря в наших будинках.



Декорування інтер'єру живими квітами зараз популярно як ніколи.Книги і квіти нероздільні в нашій бібліотеці теж. Це радує наших користувачів.






Немає коментарів:

Дописати коментар