вівторок, 27 червня 2023 р.

"Основа життя - мій закон головний"




                                                Я - українець. Є у мене право

                                          На рідну мову та свою державу,

                                        На гордий прапор золотисто - синій

                                            На щастя жити у такій країні.


Святкування Дня Конституції України цього року - найбільш актуально,це вже не просто данина традиції, а можливість проявити  силу патріотизму, згадати зусилля і втрати, з якими наші предки відстоювали права та свою свободу, а сьогодні наші брати знову захищають суверенітет і цілісність нашої країни.

28 червня наша країна відзначає День Конституції. Цей акт закріпив незалежність українського народу, зробив його справжнім володарем суверенітету.




Конституція України - це найголовніший державний документ, який захищає права і свободу всіх громадян нашої єдиної країни. Любов до своєї країни це не лише емоційні слова, вишиванки  чи стяги, це і знання історії та побуту, знання великих подій та постатей. Це розуміння патріотизму та гордості, це знання найменших деталей, що засвідчують велич нашої України. Користувачі Покровської сільської бібліотеки мають змогу ознайомитись з історичними передумовами прийняття Основного Закону України, прослідкувати шлях, пройдений нашою державою від Конституції Пилипа Орлика до прийняття нової Конституції України.



Для користувачів бібліотеки була проведена година державності "Основа життя - мій закон головний"



Користувачам була запропонована правознавча, історично - довідкова література.

Немає коментарів:

Дописати коментар