середа, 21 квітня 2021 р.

КНИГА - ХРАМ ДУХОВНИЙ, ЩО МУДРОСТІ Й ДИВА ПОВНИЙ


      Всесвітній День книги святкують у 190 країнах світу. Символічно день 23 квітня також був обраний завдяки традиції святкування Дня книги у Каталонії, де у День Святого Георга дарували троянду за кожну куплену книжку, також прийнято було дарувати книги близьким людям, тим, кого любиш.


     Цього дня проводяться зустрічі з авторами, читання уривків з улюблених книг, різноманітні конкурси. Святкування Дня книги відзначено в Покровській сільській бібліотеці онлайн-інформайією  "Книга - храм духовний, що мудрості й дива повний" та переглядом "Час читати українське"
      Всі ми любимо читати та намагаємось залучити до читання якнайбільше любителів книги. Особливо це стосується юних користувачів. Як сказав відомий український прозаїк, критик, літературознавець М. Слабошпицький "Людина - це підсумок прочитаного... Дитина, яка свого часу не зустрілася з доброю книгою, не стане в майбутньому особистістю".
      Всесвітній День книги та  авторського права! Вітаю всіх письменників, видавців і тих без кого вони були б не потрібні, тобто вас читачів. Бажаю всім натхнення і часу, щоб творити і читати більше чудових книг.

Немає коментарів:

Дописати коментар