пʼятниця, 14 травня 2021 р.

З книгою по Європі





          День Європи  - це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що грунтується на спільних цінностях свободи, демократії, поваги до прав людини, верховенства права , та враховує інтереси всіх учасників. Відзначати День Європи в нашій державі - це підтвердження єдності України та Європи не тільки за географічною ознакою, а і за духом, історією, спільними цінностями, адже укрвїнський народ є невід'ємною частиною європейської цивілізації. Ні для кого не секрет - усі люблять мандрувати. Хтось шукає цікавинки у рідному краї, а користувачі Покровської бібліотеки до Дня Європи здійснили захоплюючу літературну подорож Європою біля книжкової викладки - екскурсії   "З книгою по Європі"  Діти подорожували країнами Європи Австрією, Швецією, Німеччиною, Францією, Великою Британією, Фінляндією, Естонією і Україною.Познайомилися з письменниками  і літературними творами цих країн :Ф. Зальтен "Бембі", Д. Толкін "Гобіт", Т. Янссон "Країна Муммі тролів", казками Ш.Перро. 



   Бібліотекар підготувала гру - подорож " Парад країн Європи", де наводила цікаві факти про країни Європи. діти мали чудову нагоду не тільки подорожувати, а й переглянути ці книги.



  Багато цікавого, невідомого , загадкового, що таїть в собі Європа почули користувачі бібліотеки під час гри - подорожі. Учні пірнули в невідомий для них світ сьогодення країн Європейського Союзу, познайомились з традиціями та обрядами, милувались чудовими краєвидами.

Немає коментарів:

Дописати коментар