пʼятниця, 14 жовтня 2022 р.

Україна - земля героїчного народу


                                                             Весна - тривога,

                                                         гуркіт зброї.

                                                Літо - без спокою і сну.

                                            Осінь - дощем оплакує Героїв...

                                                     Почуй нас, Боже.

                                                        Зупини війну!


День українського козацтва, захисника України, свято Покрови Пресвятої Богородиці - ці свята стали одним із найдорожчих для нашого народу, загартованого в боях за свою незалежність і свободу. Щиро вітаємо з цими святами усіх, хто захищає Україну на фронті, і всіх, хто зміцнює державу в тилу.  Ще кілька років тому Україна не мала сильного війська. Сьогодні ж наші захисники і захисниці  здатні вирішувати завдання , з якими не стикалися найсильніші армії світу. Вони мають найбільшу довіру суспільства, яке їх підтримує і на них сподівається.

День захисника України, День українського козацтва єднає всю країну, весь наш великий народ, що проніс свою гідність крізь віки випробувань і вистояв, переміг. Нехай Покров Пресвятої Богородиці завжди захищає Україну, її військо, її свободу, весь Український народ!



В Покровській сільській бібліотеці відбувся  конкурс патріотичного малюнку  для дітей  на тему: "Ми хочемо без воїн жити, хай буде мир на всій землі"



Головною метою конкурсу є духовна підтримка військослужбовців та виховання у дітей почуття патріотизму та гордості за наших захисників і захисниць.





Немає коментарів:

Дописати коментар